top of page
jasmin-chew-IW8-J5NJQas-unsplash.jpg

CREATIVE MINDS CERTIFIERINGSPROGRAM

Ansökan till Creative Minds Certifieringsprogram är nu öppen!

För dig som vill bidra med dina erfarenheter, coacha andra på deras utvecklingsresa

och skapa transformation både för dig själv, andra och världen!

jasmin-chew-YPcVgiqQpTU-unsplash.jpg

Allt det här ingår i Creative Minds Certifieringsprogram:

Kursavgift för hela kursen inkl. certifiering: 39 995:- ex moms

Möjlighet att dela upp betalningen på 3 eller 6 månader finns.

Skicka in din ansökan om att bli en av deltagarna i Creative Minds Certifieringsprogram 2024:
3CD34548-FC51-4B1F-ADA2-A9E14C74C9B3.JPG

Jag är din coach genom hela Creative Minds Certifieringsprogram

Jag heter Sofia Lilja och jag är kbt-terapeut, sång-och artistcoach och entreprenör. Konceptet Creative Minds växte fram ur några av mina livs tuffaste utmaningar

Jag vet av erfarenhet att det som varit dina utmaningar också kan skapas till dina största transformativa möjligheter, både för dig och andra.

I snart 25 år har jag haft förmånen att coacha, träna och guida artister, kreatörer och entreprenörer till att leva i sin fulla potential genom holistisk och mental coaching.
Jag skapade hela konceptet Creative Minds med tillhörande träningsprogram i första hand till mig själv i min kamp genom smärta.

För att stärka mitt mod att våga prova att skapa läkning och befrielse för mig själv gav jag mig själv ett löfte, om det här hjälper mig ska jag viga mitt liv att hjälpa andra som vill göra en liknande resa.

Därför är jag så glad att idag kunna säga att idag lever jag ett smärtfritt liv med mission att nå ut till så många som möjligt med budskap, metod, konkreta verktyg och träningsprogram till ett nytt sätt att leva holistiskt och transformativt!

 

Jag har skapat Creative Minds och detta Certifieringsprogram för dig som vill hjälpa både dig själv och andra på deras utvecklingsresa till att stärka och främja fysisk, mental, själslig och kreativ hälsa med skapande i fokus!

jasmin-chew-HFeAkcfHaGk-unsplash.jpg

Creative Minds certifieringsprogram är för dig som:

  • Längtar efter att kliva fram, visa dig själv och dina förmågor och skapar ett liv i frihet med tilltro till din egna förmåga  och bidrar till andra med dina erfarenheter!

  •  Vill vara en del av ett inspirerande och stöttade community med andra som också är på sin utvecklingsresa

  • Drömmer om att skapa en business där du coachar, guidar och inspirerar andra till att följa sin längtan, leda sig genom utmaningar och skapa det liv de drömmer om

jasmin-chew-OempfZf9nHo-unsplash.jpg
jasmin-chew-jw_TStbqDEQ-unsplash.jpg

När du är certifierad inom Creative minds har du:

  • Identifierat hur dina erfarenheter och utmaningar kan skapas till dina största transformerade möjligheter både för dig själv och andra.

  • Hittat dina viktigaste verktyg för din framtida motståndsträning och nya sätt att leva som stärker och främjar fysisk, mental, kreativ och själslig hälsa med skapande i fokus!

  • Konkretiserat din vision för hur du vill hjälpa andra och hitta din unika USP

jasmin-chew-OempfZf9nHo-unsplash_edited.jpg
Jag har ett helt liv jagats av prestationsångest och otillräcklighetskänslor, och även fast jag gjort mer och mer har jag ändå alltid upplevt att jag suttit fast. Tills nu! Idag presterar jag inte mitt liv, idag lever jag mitt liv tack vare det jag lärt mig och tränat mig till i Creative Minds!

Anna 35 år

Vad du som är intresserad av Creative Minds Certifieringsprogram gör idag:

jasmin-chew-pCJ5YODyDA4-unsplash.jpg
Under Creative Minds Certifieringsprogram ses vi 12 gånger online och 5 tillfällen live (2 dagar per live-tillfälle)


Det första onlinetillfället är:
Torsdag 15 april kl 19-20:30

Certifieringen i Stockholm är:
fre-lör 13-14 september kl 9:30-16

Kursavgift för hela kursen inkl. certifiering:
39 995:-
ex moms

Möjlighet att dela upp betalningen på 3 eller 6 månader finns.

Den frihetskänsla jag har upplevt i både min kropp och knopp sedan jag började använda Creative Minds metod och Mind Body Breath är något jag längtar efter att coacha andra till att uppleva.”

Anna 48 år

Visualiseringen har varit ett avgörande verktyg för min personliga utveckling och skapandet av min business. Idag visualiserar jag allt jag skapar! Det ger mig inte bara en enorm trygghet i mitt skapande, det ger mig även ett lugn de dagar jag tvivlar på min egen förmåga för jag vet att jag hittat ett verktyg som är min portal till min fulla potentia

Charlotta 42 år

När jag med hjälp av tanketräningen kunde ändra mitt sätt att tänka, ändrades allt. Idag är det inte mina tankar som jagar mig, idag är det jag som leder mina tankar och skapar det liv jag är ämnad till att leva

Andreas 32 år

DSC_8578,1 (kopia).jpg

Jag vet av erfarenhet att det som varit dina utmaningar också kan skapas till dina största transformativa möjligheter, både för dig och andra.

jasmin-chew-OempfZf9nHo-unsplash.jpg
jasmin-chew-gyLhb_J8MDw-unsplash.jpg

Det här är konceptet Creative Minds

Skicka in din ansökan om att bli en av deltagarna i Creative Minds Certifieringsprogram 2024:
jasmin-chew-YPcVgiqQpTU-unsplash.jpg

Jag hoppas du säger ja till din längtan och att du och jag möts för att utforska dina möjligheter till att skapa värde och transformation, både till dig, andra och världen!

Vi ses!
Sofia

bottom of page