top of page

ATT HITTA SITT PANNBEN OCH ANVÄNDA DET FÖR LÄKNING-
EN HELDAG MED SANNA BRÅDING OCH SOFIA LILJA
OBS! NYTT DATUM INOM KORT!

Ett liv där vi är sams med oss själva, bemästrar prestationsmonstret och befriar vår sanning, är det ens möjligt?!?
3CD34548-FC51-4B1F-ADA2-A9E14C74C9B3.JPG
IMG_2822_edited.jpg

En dag för dig som:

Är du rädd för att hamna i en utmattning, är mitt i en utmattning eller orolig över att falla tillbaka i en. 

Då är det här en dag just för dig! För dig som vill hitta verktyg och sammanhang, igenkänning och inspiration mitt när livet kanske gungar som mest. Genom att sätta ord på dina känslor, lyfta bort skammen och framförallt förstå att du är långt ifrån ensam, så tänker vi att detta kan vara en otroligt värdefull dag för dig som likt oss kämpat i livet med att hitta ditt värde genom prestation. 

Att dessutom få med dig konkreta övningar för både kropp och själ som du kan använda i din vardag framöver gör att detta är starten på en ny riktning i ditt liv.

IMG_2825_edited.jpg

Vår historia ihop & varför vi gör detta

Sofia och Sanna träffades redan 2006 då de båda jobbade med TV-Programmet “Idol” på TV4. Sanna som programledare och Sofia som idolernas sångcoach. Sedan dess har livet bjudit dem båda på en ordentlig resa. En resa som för båda två slutade i en total utmattning. Något som dessvärre är väldigt vanligt för kvinnor idag. Kvinnor drivna av prestation. Men istället för att låta utmattningen slå ner dem totalt så valde dem båda att se det som en lärdom. Vad vill livet säga mig nu?

Och med den frågan började de att nysta i sitt innersta än en gång. Vad innebär prestation? Går det att prestera utan att värdera? Att faktiskt “göra” utan att det varken förtar eller lyfter mitt värde? Att hitta kärleken i att bara vara men samtidigt vända all den urkraft jag en gång haft till att faktiskt läka mig själv?

Och det gick.

Några år senare möttes Sofia och Sanna igen. Båda två med en extremt lik väg som de vandrat på parallellt utan varandras vetskap. De började prata, dela erfarenheter och insåg ganska snabbt att de båda använt liknande verktyg för att faktiskt läka sig själva. Då föddes idén… Vi kan inte vara unika, vi alla människor är så lika. Kan vi kan dem. Låt oss samla alla fantastiska kvinnor som drivit sig själva i botten i jakten på sitt eget värde. Och låt oss bygga upp varandra tillsammans!

Vad exakt är det jag kommer att få uppleva denna dag?

Både Sofia och Sanna kommer guida, ge övningar och föreläsa om sina egna resor och insikter. Vad har livet lärt oss så här långt?

Du kommer få ta del av ett slowmotionpass, öva på hur din röst hänger ihop och påverkar ditt psyke, vi kommer göra andningsövningar och dela med oss av de verktyg som hjälpt oss att ta oss från den totala botten till där vi är idag.

Genom metoder och tekniker inom mental träning och stresshantering delar vi med oss av konkreta verktyg till hur vi kan återerövra vår kraft och få tillgång till vår fulla kapacitet.

Detta får du en dag tillsammans med oss

Föreläsningar och workshop inom mental träning, rörelse och stresshantering

Vi delar med oss av våra erfarenheter av utmattning och dem viktigaste nycklarna som hjälpt oss att gå från sjuka till friska med mer mod, kraft, angelägenhet och meningsfullhet än någonsin.

Hur hänger prestation och utmattning ihop och hur omprogrammerar man sin prestation från dysfunktionell till  funktionell, fri från värdering?

Hur stärker vi upp vår kognitiva förmåga så vi kan skapa hjälpsamma tankar, trots de utmaningar vi befinner oss i?

Hur ser kopplingen ut mellan prestation och skam, och hur  kan vi resa oss starkare än någonsin, fria, kreativa och sanna?

Hur hänger röst och psyke ihop och hur  kan vi läka genom att connecta andning, röst och själen?

Slowmotionträning, Vad är det och hur kan det hjälpa mig till läkning?

Hur kan vi reglera ett överhettat nervsystem genom att connecta med vår kreativitet och andlighet?

Hur kan vi läka inifrån och ut med hjälp av skapande, uttryck och autencitet?

Om Sanna 

Sanna Bråding växte upp som högkänslig och hittade sitt uttryck tidigt i teatern. Som 14-åring slog hon igenom stort för svenska folket genom sin roll som Tanja i den numera kultförklarade TV-serien Tre Kronor. Sedan dess har hon haft flera tunga roller inom TV & film, varit en av Sveriges Radio P3s största programledare. Och även lett TV-program som Idol & Grammis. Men bakom den framgångsrika fasaden kämpade Sanna konstant med sin prestation och flykten från sin känslighet. Något som tog sig uttryck i allt från anorexi, bulimi, alkohol & drogmissbruk.

2008, då 28 år gammal så greps hon av polis för narkotikabrott och dömdes till fängelse. Det blev hennes vändpunkt och där började det riktiga jobbet med sig själv.

Idag, 13 år senare är Sanna på en helt annan plats i livet. Hennes kreativitet och högkänslighet har hon omfamnat och använder istället som ett driv för det hon vill skapa. Hon är ensamstående tvåbarnsmamma på heltid, utbildad Systemisk coach, författare till böcker inom både psykisk ohälsa och Vegankost. Och hon brinner för att få fler att leva sin sanning i helheten. Något hon själv lärt sig genom sin egen livsresa.

IMG_2821_edited.jpg
DSC_7578%2ClitJPG31_edited.jpg

Om Sofia 

Sofia Lilja växte upp med ett tydligt driv av prestation.

Du är vad du presterar.

Hennes verktyg visade sig tidigt vara rösten och målet var inställt på en karriär som artist. Men livet ville annorlunda. Hennes kärlek för att hjälpa andra tog över och plötsligt öppnades en väg upp där hon både kunde använda sin begåvning med rösten, men samtidigt vägleda andra. Och på den vägen är det.

 

Sofia är idag en av Sveriges främsta sång/artistcoacher och jobbar dagligen med våra främsta artister i Sverige för att få dem att nå både framgång, men främst sin innersta kärna. Hon är även utbildad kbt terapeut (kognitiv beteendeterapi) och hjälper kreatörer, entreprenörer och multipassionerade stärka sina mentala förmågor, identifiera sina drömmar och gå från snack till handling. Sofias expertområden är prestation, kreativitet, rädsla och skam.

Bokning och tider

Så fint att du ger detta till dig❤️

Här nedan finner du all info om datum, plats, pris och tider.

DATUM: MEDDELAS INOM KORT!

TID: Klockan  09-16

PLATS: Digitalt via Zoom

PRIS: 850 kr

 

Anmälan är bindande. Vi ser sååå mycket fram emot att få spendera denna lördag tillsammans med just DIG. Tack för att du bryr dig om dig!

bottom of page