top of page
Skärmavbild 2021-08-25 kl. 16.46.14.png
Skärmavbild 2021-08-25 kl. 21.11.51.png

Vi har samlat tre föreläsningar under ett och samma tak, där vi tar dig från ditt NULÄGE, genom ditt VARFÖR och landar i HUR du gör för att

skapa förändring och förbättring!

Vad har pengar, mental hälsa och inredning gemensamt? Jo, det är byggstenarna till verkligt välmående. Inre framgång leder till yttre framgång och allt börjar med att skapa DINA optimala förutsättningar. Att skapa en miljö du mår bra i, att ta kontroll över din mentala kraft och att bygga en privatekonomi som servar dig. 

 

Den 18 september, klockan 13.00-19.00 ses vi för att fira livet och för att sätta ny kraft i rörelse. Med fokus på inspiration, insikt och konkreta verktyg ger vi dig en push- från ditt nuläge mot ditt drömläge! Och sen toppar vi det med tårta och bubbel! Vill du veta hur du frigör din superpower till pengar, mental styrka och inredning då är det här eventet för dig! 

Sofia.png
Lena.png
Ellie.png
Schemat (1).png

Vad kostar kalaset?

Genom att köra ett heldagsevent den 18 september ger vi dig möjlighet att spara både tid och pengar och för 2395 kr ink moms få tillgång till tre föreläsningar vid ett och samma tillfälle. 

(Du som har lämnat din intresseanmälan kan använda din rabattkod på 500 kr vid betalning). Efter 1,5 år av social distans vill vi också skapa möjlighet för umgänge och har därför lagt in mingel både före och efter eventet. 

Vill du boka en plats?

Har du frågor om dagen?

Hoppas vi ses!

bottom of page