top of page

OM SOFIA

DSC_7578,litJPG54.JPG

Sofia är sång/artistcoach & kbt terapeut (kognitiv beteendeterapi) och hjälper kreatörer, entreprenörer och multipassionerade stärka sina mentala förmågor, identifiera sina drömmar och gå från snack till handling. Sofias expertområden är prestation, kreativitet, rädsla och skam.

Sofias kunskap efterfrågas även inom företagsvärlden där hon är flitigt anlitad av företag och chefer som vill satsa på personligt ledarskap, topp prestera med hållbarhet och medvetandegöra förändringsprocesser med beteendefokus.

Genom metoder och tekniker inom mental träning, mindfulness och stresshantering delar Sofia med sig av konkreta verktyg till hur vi kan återerövra vår kraft och få tillgång till vår fulla kapacitet. Både i våra privatliv och i karriären.

 

Sofia är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som publiken får praktisera direkt. Övningarna tydliggör Sofias budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser.

 

Sofia är även uppskattad och eftersökt föreläsare. Några exempel på föreläsningar som Sofia erbjuder:

- Gör som stjärnorna stråla på Din livsscen


- Ta makten över din scenskräck och tala inför folk 

- Maxa din kapacitet och fördjupa ditt välmående 

- Vem är det egentligen som kör i ditt liv?

 

Sofia är även en uppskattad moderator och konferencier, med sina breda kunskaper, sin långa erfarenhet av det retoriska/sceniska och med sin unika förmåga att inspirera människor ger Sofia ert arrangemang en extra dimension och mervärde.

About: Services
bottom of page